Ota yhteyttä »
Uutiskirje »

Toimintakyky

Mikko Kemppe, Biohacking Center Finland:in omistaja ja ammattimainen latinotanssija

Mikko_Kemppe_Jack_Seeley.jpg

Olen käynyt Jack Seeleyn luona kiropraktisessa hoidossa säännöllisesti nyt noin kolmen vuoden ajan. Olen ammattimainen latinotanssija. Terve selkäranka on asia, jota arvostan paljon.

Selkäni on joskus jumiutunut tai vääntynyt intensiivisen treenin aikana tai kilpailuissa, ja olen saanut paljon kivunlievitystä Jackin kiropraktisesta hoidosta. Minusta tuntuu, että säännölliset tarkastukset ovat auttaneet minua pitämään selkäni ja selkärankani suorassa ja hyvin liikkuvana.

Käytän säännöllisesti myös muita terapiamuotoja, kuten hierontaa, LPG-hoitoja, alipainehoitoja, suolatankkeja, pilates-rullaa, värähtelylaitteita jne. kehittääkseni ja parantaakseni kehoni toimintaa. Kiropraktisella hoidolla on mielestäni aina ollut paras hoidon laatu selkärangalle, varsinkin akuuttiin kipuun.

Mielestäni selkärangan terveys on yksi avainasia pitkälle, terveelliselle elämälle. Suosittelen kaikkia harkitsemaan, voisivatko he mahdollisesti hyötyä selkärangan terveyden tarkastamisesta ammattikiropraktikolla.

- Mikko Kemppe
Biohacking Center Finland:in omistaja ja ammattimainen latinotanssija.

Katso video

Slayer band: Thank you Jack!


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea-php56) in Unknown on line 0