Ota yhteyttä »
Uutiskirje »

Kiropraktikko Jack Seeley

Kiropraktikko Jack Seeley, Seeley kiropraktiikka

Hei, olen Jack Seeley, olen kiropraktikko ja Seeley kiropraktikkoklinikan omistaja.

Valmistuin Glamorganin yliopistosta (WIOC) maisterin tutkinnolla kiropraktiikassa (MCs in Chiropractic) vuonna 2010 ja työskentelin Lontoossa yhdessä Euroopan suurimmista kiropraktikkoklinikoista ennen Suomeen muuttoa.

Muutin Suomeen, koska olen aina rakastanut matkailua ja innokas lähtemään uuteen seikkailuun. Muuttoni jälkeen olen perustanut kiropraktikkoklinikat Helsinkiin ja Ouluun. Tavoitteeni kiropraktikkona on parantaa ryhtiäsi, toimintakykyäsi sekä kehosi terveyttä käyttäen kiropraktista hoitoa säännöllisesti.

Useat kärsimämme ongelmat tänä päivänä johtuvat huonosti toimivasta selkärangasta ja elimistöstä, mikä ei toimi oikein.

Käyttämällä kiropraktista hoitoa selkärangan ja hermojärjestelmän parantamiseen, voimme parantua luonnollisesti ilman monia tarpeettomia lääkkeitä tai leikkauksia, ja elää optimaalisesti terveellisempää elämää.

Jos etsit apua, ota yhteyttä jo tänään, me tutkimme sinut mielellämme ja kerromme sinulle siitä, miten kiropraktiikka voi auttaa sinun ja perheesi terveyttä.


Seeley kiropraktiikka klinikka
Seeley kiropraktinen klinikka tarjoaa turvallista ja tehokasta kiropraktista hoitoa selkärangallesi, jonka tarkoituksena on auttaa parantamaan ryhtiä, kehosi toimintakykyä sekä terveyttä. Klinikkamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsingissä ja Oulussa.

Työskentelemme säännöllisesti kivuista kärsivien ihmisten kanssa sekä sellaisten ihmisten kanssa, joilla ei ole kipuja, mutta jotka haluavat ylläpitää kehonsa hyvinvointia.

Kiropraktikko Jack Seeley on lisäkouluttautunut voidakseen työskennellä myös vauvojen ja raskaana olevien naisten kanssa, jotta hän voi auttaa kehoa toimimaan myös raskauden aikana parhaalla mahdollisella tavalla.